Ворохоочисник ОВС-25

Менеджер Сайту 1

ОВС 25

Зерноочисна машина ОВС-25 призначена для післязбиральної очистки зерна, кукурудзи, соняшнику, бобових, дрібносем'яних трав.

Основна перевага ОВС-25- це її практичність, надійність і ремонтопридатність. ОВС-25 має доступну ціну, користується попитом у фермерських господарствах і великих агрокомплексах. З початку випуску ОВС-25 залишилася в незмінному вигляді.

Перевага ОВС-25 - мобільність. Машина може пересуватися без допомоги тяглової техніки не перериваючи робочого процесу.

ОВС-25…


Зернометач (ЗМ-60А, ЗМ-80-У, ЗМ-90, ЗМ-110)

Менеджер Сайту 0

Сучасне сільське господарство потребує постійного збільшення обсягів виробництва, підвищення продуктивності й рентабельності виконуваних робіт, зменшення часу на виконання всіх виробничих процесів та максимального рівня їхньої механізації. Усі ці вимоги неможливо реалізувати без якісного, високопродуктивного й ефективного аграрного обладнання. Це стосується, зокрема, й зернометачів, які першочергово призначені для швидкісного завантаження зернового матеріалу з підлоги зернового току (ск…


Вібраційний відцентровий сепаратор БЦС-25 (БЦС-50, БЦС-100)

Менеджер Сайту 0

    Для ведення успішного сільського господарства і особливо прибутково привабливого вирощування зернових культур потрібне ефективне обладнання для його очищення. Очищення зерна є важливою і невід’ємною фазою прибуткового виробництва, тому, що очищення впливає на зберігання та майбутню якість вихідного продукту. Аграріям слід зробити правильний вибір обладнання очистки зерна для досягнення кінцевого результату – отримання якісної продукції і очікуваного прибутку.

    Одна з кращих варіац…